Logo Caribbean Floors
U bent hier: Welkom » Kenmerken

Kenmerken

Kwaliteit

Nog niet zo heel lang geleden was kwaliteit een begrip waar verder weinig betekenis aan werd gegeven. Tegenwoordig is dat anders. Kwaliteit is een kernbegrip geworden in de moderne bedrijfsvoering. Dit heeft niet alleen betrekking op de production en diensten die een bedrijf levert, maar ook op het gebied van service, deskundigheid en betrouwbaarheid. Caribbean Floors levert topvloeren van gerenommeerde fabrieken.

Deze production hebben zich bewezen, niet alleen in ontelbare woningen, maar ook bij fabrieken en in kantoorpanden van wereldberoemde multinationals. Beroemde architecten werken ook graag met onze produkten, gezien de vele mogelijkheden die ze ermee hebben.

Jarenlange ervaring uit de praktijk Koppelden wij terug naar de fabriek, waardoor de producten nog beter werden.Daarnaast hebben wij ervaren en klantvriendelijk personeel, dat u graag te woord staat, en op alle relevante terreinen van het juiste advies kan voorzien. Niet voor niets is ons motto: een vloer van Caribbean Floors, dat zit als gegoten!